Waaraan herken je een website van NN Webdesign?
  • Een professionele en functionele website die surfvriendelijk is voor uw klanten en onderhoudsvriendelijk voor u.
  • Geen dure en overbodige ‘toeters en bellen’, maar wel een duidelijke en gestructureerde site waarop uw klanten snel vinden wat ze nodig hebben en waarop u uw bedrijf op een heldere manier kunt voorstellen.
  • Een site die meegroeit met uw wensen en mogelijkheden. De modulaire opbouw zorgt ervoor dat u op termijn en naar keuze modules toevoegt en zo de site uitbreidt.
  • Een userwebinterface voor u als eigenaar, die de website uiterst gebruiksvriendelijk en onderhoudsvriendelijk maakt en waarmee u zelf eenvoudig en snel de site kunt aanpassen.
  • Geen peperdure supportcontracten of uitbreidingscontracten. Je kunt de gegevens op je website gemakkelijk zelf aanpassen.

 

Wat is onze aanpak?

 

Het volledige traject (ontwerp, realisatie, ondersteuning bij het zelf onderhouden) is opgesplitst in verschillende fases. Deze ‘no nonsense’ aanpak zorgt er van bij het begin voor dat u als klant weet hoeveel tijd er nodig is om de website te ontwerpen, hoeveel het u zal kosten en wat u kunt verwachten.

Fase 1: Requirements - Wat verwacht je? Wat mag je verwachten?Een standaard website bestaat uit een aantal standaardcomponenten. Deze componenten worden met de klant overlopen en besproken. Deze standaardcomponenten dekken meestal de meeste verwachtingen van de klant. Specifieke supplementaire eisen worden ook in deze fase besproken en getoetst op haalbaarheid.
Fase 2: Design – De uitwerking van de requirements van fase 1Een eerste design wordt uitgevoerd: de requirements van fase 1 worden in detail uitgeschreven. Hierna volgt een evaluatie samen met de klant. De nodige aanpassingen worden, waar noodzakelijk, uitgevoerd.
Fase 3: Implementatie en opleveringHet design wordt volledig uitgewerkt en online gebracht. Voor een laatste keer worden alle punten overlopen en bijgestuurd waar nodig. Na definitieve evaluatie volgt er een goedkeuring.
Fase 4: One-to-one gebruikerscursusEr is een one-to-one gebruikerscursus voor het zelfstandig onderhouden van je website via de userwebinterface. Een overzichtelijke handleiding in helder taalgebruik beschrijft voor de internetleek hoe hij de berichten op de site kan aanpassen en onderhouden. Deze handleiding is a.h.w. het kookboek om: wijzigingen aan te brengen op je website, backups te nemen van je website. In een slotgesprek worden deze handelingen getoond en geoefend zodat u zich zeker genoeg voelt om de site zelf te onderhouden.
Aangezien elke fase gedocumenteerd wordt, is het hele traject voor de klant overzichtelijk en gemakkelijk te volgen.  Bij NN WebDesign krijgt u geen onverwachte kosten voorgeschoteld, noch ingewikkelde computertechnische gesprekken waardoor u de draad verliest.